×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Frittata met bloemkool (uit je brownieblik)

Ik heb een nieuw brownieblik gekocht. En niet eens om brownies in te maken (alhoewel ik dat in de toekomst vast ga doen ;)), maar omdat het zo’n handig formaat bakblik is voor mijn kleine oventje. Mijn eerste recept uit dit blik is frittata. Frittata is een recept op basis van ei, aangevuld met eigenlijk alles wat je lekker vindt: aardappel, groenten, kruiden, kaas…Noem maar op.

Een ontzettend lekker en voedzaam maaltje, zo’n frittata.Dit is mijn variant, met groenterestjes die ik in huis had. Hij smaakte ontzettend lekker! Op ‘t plaatje zie je al dat deze goudbruine frittata wel lekker moet zijn, toch? En wat rook mijn keukentje lekker!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met een beetje sla, bijvoorbeeld veldsla met zonnebloempitten. Extra koolhydraten erbij vind ik niet nodig. Maar eventueel serveer je ‘m met geroosterd brood of doe je wat stukjes aardappel door de frittata. Heerlijk als diner, en overgebleven stukjes koud als lunch!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-06-2012

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member