×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Frietje rendang met 5 ingrediënten

Gesponsord – Maak dit maal vanavond, of bewaar het recept voor morgen of dit weekend… maar hoe dan ook: MAAK DIT FRIETJE RENDANG! Och och och, wat is dit lekker. Deze maaltijd voelt heel ongezond, maar ach, er is weinig mis met wat ovenfrietjes met kip en een beetje sla, toch? Precies! En wij hebben van een doodnormale frietjes-met-kip maaltijd iets heel speciaals gemaakt dankzij de Indonesische Rendang Kruidenpasta van Fairtrade Original. Een heerlijke, volle spicy smaak die dit frietje rendang tot een werelds lekker avondmaal maakt. En dat met maar 5 ingrediënten, hè!

En klaar is je avondeten ook zo, binnen 20 minuten zit jij te smullen. Ben je vegetariër? Geen probleem! Vervang de pulled chicken gewoon door pulled jackfruit of ga voor vegetarische kipstukjes die je fijn snijdt en vervolgens met de rendangpasta bakt.

Heb je na dit gerecht nou zin gekregen om wat vaker loaded fries op tafel te zetten? Snappen we! Moet je hier eens kijken, nog veel meer keuze.

Heb je morgen nou juist weer zin in een maaltijd die uit elkaar knalt van de groenten maar alsnog heel makkelijk te maken is? Ook aan jou heeft Chickslovefood uiteraard gedacht, deze koolhydraatarme nasi is een perfecte tegenhanger.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“En die scheut kokosmelk die over is? Heerlijk door een pompoen- of broccolisoepje! Of klop 'm op met suiker tot vegan slagroom. Nog een tip: giet 'm in een ijsblokjesvorm, dan heb je kokosijsklontjes!”

Tip van Nina

“Lekker met gebakken uitjes!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member