×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Entrecote met gamba’s en bloemkoolpuree

Gesponsord – Vlees en gamba’s, ook wel surf & turf genoemd. Ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen wat ze willen eten, zoals wij. Het wordt heel veel gegeten in Australië, waarbij de surf logischerwijs de gamba’s zijn en de turf het vlees is. I love it. Nina en ik aten het pas geleden nog tijdens de finale uitzending van Over smaak valt te twisten. Hebben jullie ons daarin zien jureren? Oh, het was zó leuk!

En hoewel Nina niet zo van het vlees is, vond ik deze combi echt lekker. En jawel: het werd dan ook het winnende gerecht! En nog leuker, het gerecht kwam in de HelloFresh Box, die ik mocht reviewen. Zo kan ik gelijk mijn versie van dit winnende gerecht met jullie delen.

Mijn versie, want hoewel de gerechten in de HelloFresh Box heel duidelijk te maken zijn aan de hand van een instructiekaart, kun je natuurlijk ook prima met de ingrediënten van die week je eigen draai aan een gerecht geven. Of bijvoorbeeld met nog een kruidje wat je net nog hebt staan. Zo heb ik hier de venkel weggelaten en er een beetje rozemarijn aan toegevoegd.

Enne, lijkt het jou fijn om met gemak, zonder gedoe van boodschappen halen, een gezonde maaltijd op tafel te zetten, die snel te maken is dankzij de receptkaarten? Probeer de HelloFresh Box dan zelf! Meer informatie vind je hier.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt de kookroom ook vervangen door (half) volle melk!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-10-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member