×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Eiwraps met kipfilet en pittige mayonaise

Gesponsord– Ja hoor, Pasen staat voor de deur! Natuurlijk hét moment om (wanneer het eieren zoeken achter de rug is ;-)), lekker lang te brunchen met je gezin, familie of vrienden. Wat je dan het liefst op tafel zet? Hapjes die indrukwekkend smaken, er net zo uitzien maar stiekem súpersimpel zijn om te maken. Zoals deze eiwraps met kipfilet, pittige mayonaise en groene asperges!

Een feestje in je mond, niet in de laatste plaats omdat we de mayonaise heerlijk op smaak brengen met onze favo Verstegen-mix, Tafelgoud. Deze melange kun je perfect als vervanger van gewoon zout gebruiken. Zo op je gekookte eitje, maar ook, zoals we hier doen, om een saus of dressing wat meer smaak te geven. ’t Is een heel lekkere, zoutige combi van specerijen, kruiden, groenten, miso én daarnaast een snufje zeezout.

Naast Tafelgoud is er trouwens ook fijngemalen Keukengoud, dat gebruik je meer om te koken en bakken, terwijl je met de Tafelgoud molen zelf de grofheid kunt bepalen voor een nóg intensere geur en smaak.

Nou, genoeg gekletst. Op naar de eiwraps met kipfilet, die we trouwens in dunne rolletjes snijden om er écht een lekker paasbrunch-hapje van te maken!

Pssst, net zo’n fan van die heerlijke Tafelgoud-smaak als dat wij zijn? Probeer deze vegan courgetti dan eens.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member