×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Écht krokante zoete aardappelfriet met roodbaarsfilet

Gesponsord – Écht knapperige zoete aardappelfriet, dat is zó hemels. In combinatie met een lekker krokant op de huid gebakken visje heb je eigenlijk net een wat gezondere fish ‘n chips. Wij maken er vandaag een romige avocado-komkommersalsa bij. Mmm… smullen doen we als er zo’n bordje voor onze neus wordt geschoven. Dat lusten we iedere dag wel!

En voor zo’n knapperig visje gaan we vandaag aan de slag met roodbaarsfilet van Fishes van Jumbo. Deze vis kun je op de huid bakken en dit krokantje velletje kun je uiteraard opeten. Lekker! Fishes van Jumbo heeft naast roodbaarsfilet ook nog regenboogforel, victoriabaarsfilet, rode forel, schelvisfilet, kabeljauwhaasfilet en zalmfilet. Deze vis is 100% vers en dus niet eerst ingevroren geweest. Dit zorgt ervoor dat de smaak nog beter tot zijn recht komt. Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 26-01-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member