Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Courgette-kaasburgers

Ja hoor, ik heb weer een nieuw favo burgerrecept! Deze makkelijke vegaburgers zijn super juicy en zullen ook iedere vleeseter blij verrassen, wedden ;)? En de romige saus maakt de burgers helemaal af. Mijn tip bij dit recept: heb je een keukenmachine, gebruik ‘m! Dan heb je deze broodjes burger in een half uur op tafel staan.

De burger bestaat uit een mengsel van courgette met een beetje mozzarella, Parmezaanse kaas en munt. Daarop komt een frisse saus met mayo, Griekse yoghurt en nog meer munt. Doe dat alles op een knapperig broodje en mmmm… it’s burger time! Courgetteburgers dus. Ik ga je vertellen hoe je deze goddelijke jongens maakt.

PS. De servet en plank van de foto kun je kopen op wonenmetlef.nl!

  • 4 Personen
  • 35 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 22-09-2014

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!