×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Clean curry met sobanoedels

Sponsored– Jawel, ook ik heb inmiddels het #VerrassendAH-pakket binnen! De vorige keer hebben we jullie al een impressie gegeven van hoe onze insiders het pakket in ontvangst hebben genomen. Vandaag deel ik een recept met jullie wat ik heb gemaakt met 2 producten uit het verrassende assortiment van de Albert Heijn.

En ik ben heel blij met deze producten. Neem bijvoorbeeld de udon-noedels, daar moet ik altijd voor naar de stad fietsen om bij de Chinese toko mijn favo noedels te scoren. Dan is het toch fijn dat ze nu bij de AH om de hoek te verkrijgen zijn. En dat geldt ook voor de gezondere variant soba-noedels. Deze zijn gemaakt van tarwe- en boekweitmeel. Erg lekker en wat gezonder dan gewone noedels. Doe daar een paar eetlepels Thai red curry kruiden van Jonnie Boer bij, ook uit het pakket, en je hebt een gezonde clean-curry. Clean? Ja! Want i love curry, maar ik háát de vage ingrediënten die er vaak in zo’n potje pasta zitten. Dat is bij deze kruidenmix niet het geval. Nu al fan 🙂 Komt -ie.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 06-03-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member