×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Cheesy ravioli uit de oven (met geitenkaas, pesto en pijnboompitten)

Ik overdrijf niet als ik beken dat zowel Nina als ik kaasverslaafd zijn. Dit recept is dan ook zeer geschikt voor echte cheese-aholics. Het is een machtig gerecht, en ik moet bekennen niet heeel healthy.

MAAR naast dat je dit recept in een grote ovenschaal maakt en jezelf gewoon een heerlijke dikke machtige pasta gunt, kun je het recept ook maken in hele kleine eenpersoons-ovenschaaltjes. Zo beperk je jezelf tot een kleine portie, en kun je toch volop genieten!

Hoe leuk: een persoons- ovenschaaltjes!

Hier volgt het recept van deze overheerlijke cheeesssy ravioli, met dank aan mijn grootste kookvriend die dit recept wel drie keer heeft gemaakt om te perfectioneren.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Serveer het gerecht dus OF zoals op foto 1 in het eenpersoons- ovenschaaltje, of schep een lekkere portie op een bord en serveer het met een groene salade. Cheese-aholics, Enjoy!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-09-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member