×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Aziatische rijstcake

Heb je weleens Aziatische rijstcake gegeten? Niet? Snappen we, hoor. Maar het is echt een aanrader. Je maakt deze hartige cake met zilvervliesrijst, doperwten, macadamianoten, eieren, knoflookpoeder en sojasaus. Je eet ‘m liefst warm met een groene salade on the side. Maar het leuke is: koud is-ie ook prima te eten, dus de plakjes kunnen zo mee in de lunchtrommel. Je vindt het recept van Aziatische rijstcake overigens in Het meal planning-kookboek.

Wil je graag een keer een heerlijke – vegetarische – Aziatische rijsttafel serveren, wellicht zit hier dan iets voor je tussen.  Mag het allemaal wat laagdrempeliger? Als in: moeten je kids ook mee-eten? Dan is deze gebakken rijst met omeletreepjes wellicht iets voor jullie.  Meer van dit soort recepten? Die vind je hier!

Heb je na de Aziatische rijstcake de smaak van hartige cake te pakken? Maak dan ook eens deze filocake met spinazie, feta en cashews.

Dit recept komt uit ons Meal Planning-kookboek. Voor iedereen met een druk leven die toch graag lekker en gezond wil eten: dit boek is voor jou! Het bevat simpele recepten met slechts een handjevol ingrediënten die je van tevoren klaar kunt maken. Zo handig! Shop ‘m HIER voor maar € 17,50!

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Bewaar de cake afgedekt in de koelkast, dan is-ie nog zo'n 2 dagen lekker.”

Tip van Nina

“Zo’n 3 plakken per persoon volstaan voor een diner. Lekker met een groene salade!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 20-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member