×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Appel-peer crumble taart met karamel

Het is weer zover, onze favoriete dag van de week is aangebroken: Sinner Sunday! Vandaag maken we een heerlijke appel-peer crumble taart voor jullie, met een smeuïge karamel drizzle om hem extra sinnerig te maken. Deze taart is een echte herfststige treat en dus perfect voor de koude regenachtige dagen. Een kop warme chocolade melk, een goed boek en een stuk van deze heerlijke taart en je komt de zondag wel door.

Deze taart is niet ingewikkeld, maar oh zo lekker. We vullen hem met appel en peer, net even iets anders en helemaal in het seizoen! Daarnaast bevat deze herfstige sinner zoals het hoort lekker veel kaneel, suiker en karamel. Het deeg voor de bodem en de crumble zijn bijna hetzelfde, super makkelijk dus. Ben je gek op recepten met een kruimellaag? Misschien is onze appel-kaneel trifle dan ook wat voor jou. Laten we snel beginnen!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Geniet van je herfstige crumble taart!

Bewaartip: Afgedekt in de koelkast is de taart 2 dagen houdbaar. Als je hem dan nog even in de oven opwarmt is hij extra lekker!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-10-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member