×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Healthy amandelpancakes met banaan

Ik heb op zaterdagochtend vaak een dilemma: ik wil heel graag uitgebreid ontbijten met mijn vriend en kind, het liefst zoet en weekendachtig. Maar toch wil ik ook graag de zaterdag nog een beetje healthy doorkomen zodat ik écht kan zondigen op zondag. Deze skinny bananenpannenkoeken zijn dan dé uitkomst voor de zaterdagochtend. Maar een beetje variatie in de keuken is ook wel gewild. Dus heb ik me gestort op een zoektocht naar nog een perfect niet slecht wel zoet zaterdagochtendontbijtje. En jawel, het is me gelukt!

Deze zelfgemaakte pancakes zijn gemaakt van amandelmeel en amandelmelk, een vleugje honing, ei en banaan. That’s it! Amandelmeel is te verkrijgen in de Biologische of Marrokaanse supermarkten. Het is glutenvrij, dus fijn voor degene met een glutenallergie of die minder tarwe proberen te eten zoals ik!

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Voor kaneelfreaks zoals Nina, voeg 1 eetlepel kaneel toe aan je beslag!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-05-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member