×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Abrikozenvlaai

Het is de hoogste tijd voor deze abrikozenvlaai! Zelf vlaai maken is namelijk bijna net zo leuk als zelf vlaai eten, toch?! Dus deze variant met abrikozen is een prima bakproject voor dit weekend of op een regenachtige middag. Leuk weetje: het recept van deze abrikozenvlaai is gebaseerd op dat van Linzer Torte, een heerlijke taart uit het Oostenrijkse plaatsje Linz. Zegt je misschien niks, maar deze taart staat daar dus bekend om haar lekkere bodem van kruimeldeeg en de zoete vulling van fruit. Nou, wat wil je nog meer? Je begrijpt vast wel dat er weer een heerlijke sinner op je staat te wachten ;).

Als je er nog geen genoeg van kunt krijgen, ontdek dan nog veel meer overheerlijke sinners in het Everything you need kookboek. Daar vind je niet alleen onweerstaanbare sinners, maar ook borrelhapjes, gezonde baksels en nog véél meer. Zoals het boek al zegt: echt alles wat je nodig hebt!

En loopt het water je in de mond na het zien van deze vlaai, maar ben je toch op zoek naar een gezondere variant? Ook dat kan natuurlijk! Ga dan aan de slag met deze makkelijke vlaai, want die maak je met een gezondere bodem van rijst.

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 27-08-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member