×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Papadums met garnalencurry

Dinsdag, dus weer tijd voor een recept met vijf ingrediënten. Vandaag gooi ik even een fusion-receptje in de groep! Lekkere Indiase papadums (dat zijn een soort kruidige, harde, gefrituurde pannenkoekjes), gevuld met een spicy Thaise curry. Mmm! Eigenlijk maak ik thuis weinig uit de Aziatische hoek. Als ik dan zo’n gerechtje bedenk en het smaakt ook nog eens lekker, weet ik weer: moet ik vaker doen!

Papadum-bakjes met curry erin. Hoe leuk ziet dat eruit!

Goed, papadums met curry dus. Ik heb laatst ergens gezien dat de papadums makkelijk te vervormen zijn als ze nog heel heet zijn, zo kwam ik op het idee voor de bakjes. Bij dit recept kies ik voor een rode curry met garnalen. Maar een groene curry met tofu kan natuurlijk ook. Of een gele curry met kipfilet, whatever you like! Ik at dit maaltje met rijst, maar met een lekker stuk naanbrood om de curry uit de papadum te dippen lijkt me ook heerlijk. Of misschien wel met noodles, waarom niet! En als je helemaal op de skinny tour bent, houd je het gewoon bij papadums met curry. Vult goed! Komt -ie!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-06-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member