×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Naanpizza met gegrilde paprika

Degenen die ons blog al laaange tijd volgen hebben deze naanpizza’s al eens langs zien komen.  Lekker dat ze zijn, joh! Zo lekker dat ze een plekje in ons boek verdiend hebben (ooooh, nu heb ik dat verklapt. Vindt Elise vast goed). Over ons boek gesproken: hier rechts bovenaan op de site zie je de cover staan. Als je daarop klikt, reserveer je het boek alvast (wat over 2,5 week in de winkels ligt, aaaah!) en ben je dus verzekerd van een exemplaar. Just sayin’ :).

 

Goed, terug naar de makkelijke naanpizza’s. Die zijn lekker. De eerste versie die ik maakte, maar ook deze variant is heerlijk op een snelle-geen-tijd-om-te-koken-even-een-5-or-lessje-dag. Zachte geitenkaas, lekker zurige paprika en kappertjes en frisse sla. Klaar in een kwartier! En naanbrood vind ik zo lekker, vooral de knoflook-koriander variant die ik altijd koop. Het staat hoog op mijn to cook-lijstje om zelf eens te maken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 12-08-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member