×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Linzen-cashewspread

Gesponsord – Linzen zijn super veelzijdig en ook nog eens heel erg lekker… Nina en Elise zijn niet voor niets ambassadeurs van deze fijne bonen. Je kunt ze koud in een salade verwerken of warm in een soepje, óf ze gebruiken voor deze heerlijke en gezonde linzen-cashewspread :). Een soort hummus zeg maar, maar dan gemaakt van linzen en cashewnoten en op smaak gebracht met wat kruiden. Super voedzaam en lekker voor op je bammetje of een cracker.

 

Nog nooit linzen geproefd? Ze hebben een volle en aromatische smaak en zijn rijk aan eiwitten en vezels. Super lekker én gezond dus. Wij hebben voor dit recept de linzen in stazak van HAK gebruikt. Dit recept is namelijk heel simpel en snel te maken, en daar helpen deze linzen uit stazak een handje aan mee. Want je kunt ze direct gebruiken, zonder ze nog te hoeven koken of af te spoelen. En dan hebben ze ook nog eens een lekkere bite en pure smaak. We like!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-06-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member