×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Home made gnocchi

Vandaag is de 5 or less meteen een soort how to-artikel. Namelijk: hoe maak je zelf gnocchi. Hop, hop, hop, gnocchi is top. Echt hoor, ik ben dól op de Italiaanse aardappelballetjes. Je eet ze als pasta zeg maar, dus met een lekker sausje en wat groenten; klaar is Keessie. Ik koop ze meestal kant en klaar, maar ze zijn ook heel makkelijk zelf te maken.

 

Ik had het al tijden op mijn to cook-lijstje staan maar stelde het steeds uit omdat ik some how in mijn hoofd had gehaald dat het te lang zou duren en da’s niet goed voor mijn ongeduldige aard. Maar niet dus. Het is een quickie in the kitchen! Soort van, dan. Hierbij een snel en makkelijk recept voor gnocchi. En zo lekker. Dat had ik nog niet gezegd.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt de gnocchi ook maken en een dagje op een met bloem bestoven bord in de koelkast bewaren, onder wat vershoudfolie. Dan kook je ze pas de volgende dag.”

Tip van Nina

“Traditioneel kook je de gnocchi alleen. Maar wat ik heel lekker vind: de gekookte gnocchi ook nog even vijf minuten opbakken in de koekenpan. Dan wordt de buitenkant wat krokanter. Mmmm!”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-07-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member