×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Gevulde zoete aardappel

Zo in alle hectiek rondom ons kookboek, is het heel hard aanpoten om ook voor leuke recepten op het blog te zorgen. Zo waren we gister de hele dag aan het koken en shooten en kwam ik er achter dat ik nog een 5 or less-je moest maken. Whoops.. Des te leuker is het als je supersnel iets in elkaar flanst, wat zó ontzettend lekker is dat je denkt: YES, dit is perfect voor als ik een lange werkdag heb gehad. En zo’n snel en lekker recept deel ik met trots met jullie, want dat is zoals een 5 or less moet zijn!

Een gepofte zoete aardappel is zó lekker, dat wist ik al na deze variant met feta van Nina. Maar aangezien ik het voor mijn vlees-lover vader moest maken, heb ik de zoete aardappels gepoft en daarna gevuld met chorizo, geraspte courgette en parmezaanse kaas.  Aardappels, groenten, vlees maar dan anders. Try it!

 

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-04-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member