×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Frittata met courgette en munt

Eigenlijk is een frittata gewoon een hele dikke omelet, waar je alles in kunt doen waar je zin in hebt. Ook aardappel bijvoorbeeld, dan heet het een tortilla. En de combi courgette, aspergetips en munt is verrukkelijk. Ik zit in een periode munt-in-m’n -eten de laatste tijd. Smaakt lekker fris, mag best zo op de àllerlaatste dagen van de zomer (nou ja, herfst… maar dat wil ik nog niet toegeven). En nee, het is geen aspergetijd meer, maar de groene aspergetips kun je het hele jaar door bij de supermarkt krijgen. Niet echt verantwoord, lekker ingevlogen vanuit Peru, maar ik ben er dol op, omdat ze zo crunchy zijn. Ik had ditmaal trouwens het geluk nog een bosje groene asperges op de markt te scoren.

 

Anyway, een frittata met asperges dus. Hieronder het recept. Eet ‘m zo als licht maal, of serveer met een stuk goed brood. It’s 5 or less time!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-09-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member