Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Eiwraps uit het meal planning-kookboek!

Oh jongens, dit is me toch even een sneak peek die wij je nu geven. Want dit is écht een van m’n favo recepten uit het boek! Maar ik deel ‘m, ter ere van het feit dat, jawel: het Chickslovefood meal planning-kookboek VANDAAG! in de winkels ligt. Joehoe!

 

Dit recept is te simpel voor woorden, maar man, wat wordt je hier blij van als skinny lunch of healthy diner. Deze Oosterse eiwraps zijn uiteraard met maar 5 ingrediënten te maken. Bakje sojasaus erbij en klaar. Ideaal voor mee naar werk. Maar ik maak ze bijvoorbeeld ook vaak als ik alleen ben met eten, dan heb ik in 10 minuten een lekker gezond maaltje op tafel, ideaal. Komt -ie!

  • 1 Persoon
  • 10 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-10-2016

Reserveer nu: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

RESERVEER NU!