×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Bulgur met beef en pecannoten

What to do met een leftover bulgur? Door deze vraag is dit recept ontstaan. Ik had van de fotoshoot voor ons kookboek nog een restje bulgur in mijn kast. En aangezien ik ga verhuizen, wil ik alle halve zakjes het liefst opmaken. Bulgur is een soort grove couscous, erg smakelijk en gemakkelijk te bereiden. Met slechts een paar ingrediënten maak je er een heel smakelijke maaltijd mee.

 

Het belangrijkste bij dit gerecht is dat je de bieflapjes niet doorbakt tot plakken rubber. Laat het vlees een half uur buiten de koelkast op kamertemperatuur komen,  leg ze vervolgens in echt goed hete olie en dan is het een kwestie van om en om schroeien en niet te lang laten garen.Good luck!

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“liefhebber van rare? Bak beide kanten dan 55 seconden.”

Tip van Nina

“Dit is ook lekker met walnoten. Ik heb half om half gebruikt, omdat ik niet genoeg pecannoten had. Enne je kunt de bulgur natuurlijk ook vervangen door couscous.”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 24-06-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member