Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Bonensoep

Mijn schoonvader Gito maakt graag Griekse gerechten, zoals deze superlekkere bonensoep. Het recept bleek maar weinig ingrediënten te bevatten, perfect aan te passen naar een 5 or less! Bijzonder dat je met maar vijf dingen zo’n smaakvolle soep op tafel tovert. En geloof me, dit is echt een maaltijdsoep. Hij vult enorm dankzij de bonen.

 

Hij gebruikt black eyed beans uit een pot, maar die hadden ze niet bij een supermarkt hier in de buurt. Dus ben ik voor zwarte bonen gegaan, ook heerlijk. Het maakt dus niet zo heel veel uit welke bonen je neemt. Nou, een heerlijke herfstige bonensoep, dus. Hieronder het recept!

  • 4 Personen
  • 30 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-10-2014

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!