×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

KIDS: Kookboektip ‘Eten voor de kleintjes’

Hoe jij van jouw kleine een waar foodlovertje maakt, dat kun je leren met dit boek! Van borstvoeding naar vast voedsel, eten voor de kleintjes is een compleet handboek wat je al vanaf de eerste borstvoeding stap voor stap meeneemt door het proces van overgang van borstvoeding naar vast voedsel voor je kindje. Het boek tracht ouders te coachen bij een bewuste en goede voedselkeuze zodat kinderen al vroeg leren dat eten leuk en gezellig is.

Een heel handig en informatief boek voor voeding voor kids van 0-4 jaar!

Een heel handig en informatief boek voor voeding voor kids van 0-4 jaar!

Eten voor de Kleintjes is een compleet handboek waarin je kan lezen hoe je baby’s vanaf de borstvoeding tot 4 jaar zelf kan leren eten. En dat zonder babyhapjes te pureren!


Het boek hanteert de ‘Kleintjesmethode’, een kindvriendelijke manier waarmee je jouw kind naast borstvoeding kennis laat maken met nieuw vast voedsel.Het boek biedt heel uitgebreide informatie; heel wat onderwerpen komen aan bod. Zo start het boek met informatie over borstvoeding: wat zijn belangrijke aspecten van borstvoeding, welke voeding is goed voor moeder tijdens borstvoeding, hoe warm je moedermelk op en hoe kun je het bewaren etc.Vervolgens wordt in vogelvlucht de lichamelijke ontwikkeling van een mens besproken, waarna de voedselintroductie vanaf zes maanden wordt besproken. Hoe biedt je voedsel aan? Welk voedsel biedt je wanneer aan? Wat te doen bij voedselovergevoeligheid, verstopping en overgewicht. Vervolgens komt het boek met menu-suggesties voor kids, gericht op kinderen van zeven maanden tot aan vier jaar. Echt een ideaal boek voor als je voor het eerst te maken krijgt met een baby die op den duur moet gaan eten…

De auteur van het boek is Stefan Kleintjes: kinderdiëtist, lactatiekundige en grondlegger van het EKO-keurmerk en Stichting SKAL (we like!). Tevens is hij verantwoordelijk voor de website www.borstvoeding.com.

Dit boek is echt een prachtig cadeau voor jezelf of je zwangere vriendin! Dit leuke boek koop je hier!

Heb jij een goede KIDS boekentip? Laat het ons hieronder weten!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Dit recept is geschreven op 28-08-2011

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member