×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

KIDS: 8x zomerse & fruitige snacks

Yes, de zomer is officieel begonnen. Hoe lekker! Zowel Nina als ik zijn nét terug van vakantie. En wellicht is het weer in ons land niet altijd even zomers, wij zitten volop in die zomerse flow! En die moet je gewoon lekker vasthouden toch? Vandaar vandaag zomerse snacks voor de kids, gemaakt met fruit. Maar natuurlijk ook heel erg volwassenen-die-van-gezond-snacken-houden-proof!

Watermeloenpizza2

Zelfgemaakte ijsjes, lolly’s en milkshakes. Het kan echt healthy. Hieronder 8 recepten voor zomerse, fruitige snacks. Enjoy!

1. Ananasijs
Zelf ijs maken zonder ijsmachine is echt heel gemakkelijk! En dat kan dus ook gezond en toch heel lekker zoet. Het filmpje waarin je kan zien hoe je zelf gemakkelijk ananasijs maakt, bekijk je hier.

2. Blauwe bessen-ijsjes
IJsvormpjes zijn echt overal te krijgen en niet duur. Wel heel leuk en vooral een goede aanschaf, ook voor jezelf. Want kids love ijsjes. En als je ‘s avonds zelf zoete trek krijgt, neem je gewoon een zelfgemaakt yoghurtijsje met blauwe bessen. Het recept vind je hier.

3. Druivenpops
Wedden dat jij gaat scoren met deze druivenpops? Want deze zijn zo cute en lekker, perfect voor kids. En perfect voor jou, want het maken ervan is super gemakkelijk. Check it out!

4. Zelf milkshakes maken
Men neme een blender, wat fruit, melk en ijsblokjes en je komt al een heel eind. Zelfgemaakte milkshakes zijn zó lekker en zoveel beter voor je kind dan de milkshakes van de snackbar. Hier vind je 3 recepten!

5. Chewy fruitkoekjes 
Ook lekker voor als zomerse snack: fruitkoekjes met blauwe bessen en havermout. Een blik vol met deze koekjes in je tas mee het strand op of het park in en jij kan niet meer stuk bij je kids. Het recept vind je hier.

6. Bananen-choco-lolly’s 
Een soort van magnum almonds, maar dan healthy. Je kunt ze zo van banaan maken, óf de banaan 6 uur invriezen. Dan heb je choco-ijslolly’s. Lekkerrr. Hierbij het recept. Graag gedaan 😉

7. Yoghurt-aardbeienijs
En mocht je wel een ijsmachine hebben, draai dan dit zelfgemaakte yoghurtijs met aardbeien en serveer aan je kids met verse aardbeien. Hier thuis is het onze favo van dit moment!

8. Watermeloenpizza
En last but not least: een fruitige pizza. Deze mag niet ontbreken in dit lijstje. Zo zomers, zo gezond en zo’n feest om te zien. Toch? Maken dus. Hierbij het recept. Fijne zomerse snackdag!

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER.

Druivenpops01

 

 

 

Dit recept is geschreven op 24-06-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member