×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Feestelijk maar simpel last minute driegangen kerstdiner

Last minute op zoek naar een driegangen kerstdiner? Say no more.. We gaan je helpen! We weten hoe stressvol ‘t soms kan zijn om een kerstmenu samen te stellen, waar je geen eeuwen voorbereidingswerk voor nodig hebt. Daarom hebben een prachtig kerst-drietal met onze snelle favorieten voor je samengesteld. Een: ‘feestelijk maar simpel last minute driegangen kerstdiner‘ om precies te zijn! We houden je niet langer op, komt -ie!

voorgerecht – COQUILLES MET AVOCADOCRÈME, ZEEKRAAL EN BACON

Gegrilde coquilles met avocadocrème, geblancheerde zeekraal en taugé, afgemaakt met baconcrunch. Een flinke mond vol, maar hóe indrukwekkend klinkt het?! En dan moet je je ook nog even bedenken dat dit pas een voorgerecht is van je driegangen kerstdiner. Wedden dat je gasten zich in een duur restaurant wanen wanneer je dit als eerste gang serveert tijdens het kerstdiner? Het grappige is dat dit gerecht hartstikke simpel is om te maken, en dat het ook zó klaar is.

hoofdgerecht – Chicken Wellington met 5 ingrediënten

Beef Wellington, dat ken je! Maar zo’n Wellington kun je ook prima maken met kip, wist je dat? Chicken Wellington dus. Supermakkelijk, al helemaal omdat je voor onze variant maar 5 ingrediënten nodig hebt. Een ideaal én lekker hoofdgerecht met vlees voor je driegangen kerstdiner.

nagerecht – Salted caramel trifle XL

We eindigen dit driegangen kerstdiner met een sugar rush eerste klas, maar oh wat is dit toetje goddelijk lekker! Deze salted caramel trifle XL is laag voor laag een feestje om op te eten. De combinatie chocolade, karamel en bastognekoekjes heeft nog nooit zo goed gewerkt! Hier maak je vrienden mee! Ondanks dat -ie er indrukwekkend uit ziet, ben je er al in 30 minuten mee klaar.

Mocht je benieuwd zijn naar nog meer kant-en-klare driegangen kerstdiners, dan hebben we iets leuks voor je. Namelijk: de do it yourself KOOKWORKSHOP – Indrukwekkend feestmenu. Met dit boekje kun je (samen of alleen) de keuken in duiken, QR-codes scannen en vervolgens in een handomdraai een indrukwekkend 4-gangen menu bereiden! Met geweldige skills waar je iedereen mee omver blaast, maar die met behulp van onze kookvideo’s super makkelijk uit te voeren zijn. En je hoeft zelf je menu niet meer te verzinnen!

Dit recept is geschreven op 23-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member