×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Nú gratis bij 2 L’Oréal producten: Chickslovefood Feest! boek

Wàt zijn wij trots: in samenwerking met L’Oréal hebben wij dit te gekke ‘Chickslovefood Feest!’ boek gemaakt. Om te zorgen dat ie-der-een een stressvrije kerst heeft. Zowel in de keuken als op het gebied van je eigen looks! En het allermooiste is: je krijgt ‘m dus helemaal gratis bij aankoop van 2 L’Oréal Paris of Garnier producten in Kruidvat, waarbij het tweede product ook nog eens voor de helft van de prijs is! Hoe bedoel je het perfecte kerstcadeau?!

Het boek zit bomvol te gekke en toch makkelijke kerstrecepten die te maken zijn met slechts 5 of 6 ingrediënten. Of je nou voor de carpaccio tompouce en gegrilde scholfilet met pastinaak gaat of lekker wilt gourmetten en afsluit met een stroopwafel tiramisu. Alles in dit boek is simpel te maken, we promise.

Heb je je menu bepaald, dan kun je je verdiepen in simpele tips & tricks over hoe je je tafel op z’n mooist dekt en de borden picobello opmaakt. Of, als je nog wat tijd over hebt, hoe je de lekkerste oliebollen bakt. Oh, en we hebben zélfs aan de periode ná de feestmaand gedacht, met recepten om weer lekker gezond te doen.

En om je feestdagen volledig stressvrij te maken, vind je in dit boek ook nog simpele, maar vooral hele mooie feestlooks, die jij stap voor stap na kunt maken met de fijnste L’Oréal-producten. Zo kun jij stralend de feestdagen doorkomen.

Op naar een stressvrij FEEST! Op naar Kruidvat 🙂

Happy Holidays,

Liefs, Elise & Nina

Chickslovefood het beauty & feest kookboek
Recept uit Chickslovefood feestboek Tips uit Chickslovefood feestboek Recept uit Chickslovefood feestboek

Dit recept is geschreven op 16-12-2019

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member