×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

7x gezonde vegan tussendoortjes

Vegan eten kan soms nog best een uitdaging zijn, maar het (af en toe) schrappen van alle dierlijke, en door dieren voortgebrachte producten uit je voeding maakt je in ieder geval bewust van wat je eet, toch? Voor de vegan chicks onder ons zijn we op zoek gegaan naar onze lekkerste vegan recepten. Deze gezonde vegan tussendoortjes laten je een ding in ieder geval zien (of nouja proeven ;)), namelijk dat je ook veganistisch ontzettend lekkere dingen kunt maken.

rijstwafelrepen - chickslovefood.com

Om deze 7 lekkernijen helemaal vegan te houden kun je bij de recepten die chocolade bevatten het beste voor pure chocolade van minimaal 72% kiezen waar geen melkbestanden aan zijn toegevoegd. Dan rest ons alleen nog te zeggen: geniet ervan!  

1. Rijstwafelrepen 
Deze top repen met chocolade en kokos zijn letterlijk al klaar voor je het hele artikel hebt kunnen lezen dus waar wacht je nog op ;)?

2. Choco-ballen 
Deze healthy choco-ballen met kokos zijn ideaal voor een opkomende craving naar zoet, aangezien je ze in slechts 10 minuten maakt en ze ook maar 15 minuutjes hoeven op te stijven in de koelkast (kun jij ondertussen thee zetten en opruimen ;)).

3. Vegan bananabread met chocola
Ons bananabread is toch wel een van de meest populaire recepten op de site. Dit recept met chocolade zorgt ervoor dat je ook van een plakje (of twee..) kunt genieten als je vegan bent.

4. Kokos-amandelbites 
Deze jammie bites laten je versteld staan hoe je met slechts 4 ingrediënten een ontzettend lekker en verantwoord tussendoortje kunt maken.

5. Choco-notenrepen 
Deze bars zijn ideaal om mee te nemen als tussendoortje en bewijzen maar weer eens dat chocolade en noten gewoon een gouden combi zijn.

6. Brownie met kokos 
Je zou bijna denken dat deze delicious brownie een sinner is, puur omdat-ie zó goed smaakt. Maar niets is minder waar, want dit vegan schatje bevat maar 5 ingrediënten en is gluten-, zuivel- en suikervrij!

7. Skinny cinnamon rolls
In deze fijne kaneelrolletjes zijn alle slechte ingrediënten vervangen door wat gezondere alternatieven en dat terwijl ze minstens even lekker smaken.

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER! ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE TIENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

7X GEZONDE VEGAN RECEPTEN - CHICKSLOVEFOOD.COM

Dit recept is geschreven op 24-08-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member