×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x zomerse salades

YES, de zomer is enkele dagen geleden officieel begonnen! Kom maar op zon, zee, strand, vakantie, terrassen, picknicks, heel lang buiten zitten… we zijn er klaar voor! In de zomer is mijn favo eten salade met een stuk brood. Het is lekker licht, snel, handig om mee te nemen (voor etentjes in de tuin van anderen, of in het park) én je kunt er echt alle kanten mee op.

Mango-kokossalade

Mango-kokossalade

Dit zijn mijn vijf favoriete zomerse salades op het moment.

1. Watermeloensalade
Zo lekker fris en zomers. Lekker met hüttenkäse, maar ook heerlijk met feta. Stuk brood erbij en klaar is Kees. Dit kan ik iedere dag wel eten! HIER vind je het recept.

2. Mango-kokossalade
Nog een salade met fruit, maar dan toch weer heel anders dan die met watermeloen. En net zo lekker! Wil je deze Aziatische salade nou iets vullender maken, dan kook je wat noedeltjes en roer je deze er koud doorheen. Het recept vind je HIER.

3. Mihoensalade
Nog een heerlijke Aziatische topper, maar dan zonder fruit erdoor. De broccoli en paprika zorgen voor lekker veel vitamines. En dan die cashewnoten, mmm, daar kan ik van blijven eten. Lauwwarm is -ie heerlijk, maar ijskoud uit de koelkast kan ook. Een ideale salade om mee naar het park te nemen! HIER lees je hoe je deze salade maakt.

4. Spinaziesalade met pitachips
Lekker veel spinazie, goed vullende boontjes, een romig sausje én een crunchy bite. Deze salade heeft the best of ALL worlds. Doe de pitachipjes in een apart bakje als je de salade meeneemt en strooi ze vlak voor het eten over de salade. Dan blijven ze lekker crunchy. Deze favo salade vind je HIER.

5. Quinoasalade met grapefruit
Veel vers fruit hoort wel echt een beetje bij de zomer hè, daarom mag ook deze salade met grapefruit ook niet in het rijtje ontbreken. En hij is zo heerlijk gezond door de quinoa en avocado. Aanrader! Het recept vind je HIER.

Wat gaat er in jouw favo zomerse salade?

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER.

Watermeloensalade1

Watermeloensalade

Mihoensalade

Mihoensalade

Spinaziesalade met pitachips

Spinaziesalade met pitachips

Quinoasalade met grapefruit

Quinoasalade met grapefruit

Dit recept is geschreven op 27-06-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member