×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x wat te maken met: Zalm

Stel dat je vanavond wel weer eens vis wilt eten, maar je even geen idee hebt met wat. Vandaag 5 tips voor lekkere recepten met zalm. Snel, gezond en lekker zoals je van ons gewend bent. See it for yourself: zalm is heel veelzijdig!

Krokante zalm met een romige yoghurt-topping. Te lekker!!

Krokante zalm met een romige yoghurt-topping. Te lekker!!

Met deze tips is het toch niet zo lastig om vanavond vis te eten?


1. Krokante zalm met romige komkommer-topping
Laatst weer gemaakt toen we eters kregen en met succes! Dit gerecht is zo makkelijk, zo ongelooflijk gezond en skinny en zo lekker! Een goed stuk zalm krokant gebakken met een romige komkommer-topping op basis van kwark. Perfect! Check het recept hier.

2. Skinny groente-zalmburgers uit de oven
Told you, zalm is echt veelzijdig! Want ja, je kan er ook burgers van maken. Wie wil dat nou niet een keer proberen? Maken dus. Hier kun je lezen hoe je deze burgers precies maakt.

3. Zalm-kebabs
Zalm op een stokje, nog zo’n heerlijke variant. Lekker fris door gebruik van citroen, lekker pittig door verschillende specerijen. Maar toch heel snel klaar. En de kebabs kan je met eindeloos veel dingen serveren. Wat dacht je van Turks brood met home-made tzaziki? Of rosevalfrieten? Nou goed, klik hier voor het recept voor de zalm-kebabs.

4. Superfoodnoodles met broccoli & zalm
One of the classics van Chickslovefood.com: superfood noodles met zalm. Niet alleen een kom vol gezondheid, ook een kom vol smakelijkheid door de sesamolie en sojasaus. Yummie to the max. Ga voor de superfood noodles (bijvoorbeeld groene thee noodles) naar een biologische supermarkt, zoals Ekoplaza of Marqt. Enne klik hier voor jawel, het recept!

5. Wrapsushi’s met zalm en avocado
Zin in een sushi-anders party? Ga dan voor wrapssushi’s met gerookte zalm en avocado. Makkelijk te maken, snel klaar, maar wel echt een feestje op tafel. Waarom niet gewoon op een donderdagavond vanavond een feest op tafel zetten? Lees hier hoe je deze wrapsushi’s precies maakt.

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOTO’S OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Een bak vol gezondheid: groene thee noodles met zalm en broccoli.

Een bak vol gezondheid: groene thee noodles met zalm en broccoli.

Zalmkebabs met citroen. Doen!

Zalmkebabs met citroen. Doen!

Dit recept is geschreven op 20-02-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member