×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x wat te maken met: Linzen

Net als kikkererwten kun je linzen heel veelzijdig gebruiken in de keuken, maar soms heb je wat inspiratie nodig voor een goed gerecht. En dán ben je bij Chickslovefood natuurlijk aan het goede adres! Een hele goede reden dus om 5 van onze heerlijke recepten met linzen op een rijtje te zetten!

linzensalade

Dus als je nog linzen in de kast hebt staan, vind je hier genoeg ideeën om er mee aan de slag te gaan. Let’s get started!

1. Linzenburgertjes
Deze linzenburgertjes zijn gebaseerd op een recept van Donna Hay. En wat zijn ze lekker! En nóg lekkerder wanneer je ze serveert op een vleestomaat. Om je vingers bij af te likken. Mmmm, must try!

2. Linzensalade met halloumi
Deze heerlijk frisse en goed vullende salade is een echt top recept. Heerlijk als lunch of diner. En zonder de halloumi is ie super healthy! Dus perfect als je je goede voornemens nog even in stand wilt houden. 🙂

3. Turkse linzensoep
Een grote favoriet onder onze lezers is toch wel deze linzensoep. En ook echt een favoriet lunchrecept bij het CLF-team, we love it! Samen met wat brood of een salade is dit een perfecte maaltijd!

4. Linzenballetjes
Deze verrukkelijke ‘gehakt’balletjes maak je met gedroogde rode linzen. Samen een rode pesto-couscous echt een super vullend en gezond avondmaaltje!

5. Linzencurry
Mmmm, deze vegetarische curry is een recept van Nina’s vriendin. Heerlijk om te serveren met een zelfgemaakt naanbrood. Do I need to say more?

Wat is jouw favoriete linzengerecht? 

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!
ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE ZEVENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Dit recept is geschreven op 08-01-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member