×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x wat te maken met: Garnalen

Vandaag in de ’5x wat te maken met’ hebben we vijf recepten met  garnalen voor je op een rij gezet. Met dit kleine zeediertje kan je eindeloos variëren. Garnaaltjes (of gamba’s) doen het altijd goed in een oosters gerecht, maar zijn ook heerlijk in een salade of in een tortilla. En mooi meegenomen: garnalen zijn heel skinny en gezond!

Papadums met garnalencurry

Garnalencurry in een schaaltje van Papadum. Mjam!

1. Japanse salade met Hollandse garnalen
Deze Japanse salade is wel echt een toppertje. En ook nog eens 5 or less, dus dat betekent dat ‘ie snel, makkelijk en met minder dan 5 ingrediënten klaar te maken is. Wel even langs de Toko voor Japanse mayonaise en de Bonito-vlokken.


2. Gele curry met garnalen
Curry en garnalen is altijd een goede combinatie. Doe er een bergje rijst of noodles bij en je hebt een heerlijk Thais maaltje.

3. Tortilla’s met garnalen en avocado
Dit receptje is écht goddelijk lekker. Je kan er zoveel van die skinny garnalen doorgooien als je maar wil, maar echt calorie-arm is ‘t niet. Wél heel lekker, en dat is minstens zo belangrijk.

4. Papadums met garnalencurry
Mmm! Deze knapperige bakjes zijn van Indiase afkomst. De inhoud is Thais. En geloof ons: dat is een verdomd goede combinatie. Eet het met rijst, noodles of dip er stukjes naanbrood in.

5. Visfondue
Visfonduen is heel gezond, lekker en super leuk om te doen. Leuke variatie op de gourmet-set. Je kan er allerlei soorten vis in gooien, maar gamba’s moet je zeker niet vergeten. Heer-lijk, die in bouillon gekookte roze knakkers.

visfondue

Allerlei verschillende soorten visjes in de fondue. Lekker en gezond!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Dit recept is geschreven op 01-11-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member