×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x easy pastarecepten

I lóve simpele gerechten met weinig ingrediënten.  Als ik een drukke dag heb gehad snak ik vooral naar snel, lekker, makkelijk en voedzaam. En dat natuurlijk wel zonder pakjes en zakjes.

bolognese-2

Voor iedereen die zich wel herkent in het bovenstaande: hier zijn 5 easy pastareceptjes. Ideale inspiratie voor een gezonde, vullende maaltijd. 

1.  Pasta met courgette en munt
Meestal kook of wok ik courgette altijd, maar door deze pasta ontdekte ik dat rauwe courgette ook hartstikke lekker is. Verder is de combi van munt, citroen en feta echt heer-lijk. Heel fris! Echt een top recept dat je heel snel op tafel zet. Je vind ‘m hier.

2.  Spaghetti met kastagnechampignons
Dit is een lekker romig pastagerecht zónder kaas.  Het is zo makkelijk om wat kaas te strooien over alles wat maar een beetje Italiaans is, maar deze keer doen we lekker zonder! En toegegeven, eigenlijk mis je het helemaal niet. Klik hier voor het recept.

3. Tagliatelle met garnalen en venkel
Groenten zijn altijd mooi meegenomen, en yes; deze pasta zit er vol mee! En oh, hij is ook nog eens echt heel makkelijk te maken. Easy, en toch origineel door de garnalen en venkel. Een goede tip dus ook om eens te serveren als er vrienden langskomen. Altijd leuk om indruk te maken met een makkelijk gerecht :-). Klik hier!

4. Pasta met aubergine
Simpel is vaak het allerlekkerst. Oké, dat hebben we echt al heel vaak gezegd, haha. Maar echt, ook deze pasta is er het bewijs van.  Slechts 5 ingrediënten, dat is alles wat je nodig hebt voor een heerlijk maaltje. Klik hier voor dit makkelijke recept.

5. Pasta bolognese
Een echte pasta bolognese kan natuurlijk niet ontbreken. Dit recept is zó makkelijk, dat je eigenlijk gewoon geen excuus hebt om ‘m niet te proberen ;-). Lekker veel verse groenten, kidsproof, easy… Wat wil je nog meer? Je vindt onze favo pasta bolognese hier.

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER!

Courgettepasta1spaghettichampignons1Tagliatelle1PastaAubergine1

Dit recept is geschreven op 22-04-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member