×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x recept met broccoli

Broccoli is in het seizoen! Ik ben er gek op. Zo gek dat het ook Mathis zijn eerste hapje was, haha. Maar goed, in dit artikel even de focus op grote mensen voer. Vandaag een round up van vijf heerlijke recepten met broccoli, die echt het maken waard zijn. Smakelijk!

Broccoli2

1. Spaghetti met broccolipesto
Natuurlijk ken je de ‘gewone’ groene pesto. Die is gemaakt van basilicum. Maar wist je dat je ook prima groene pesto van broccoli kan maken? In dit artikel lees je hoe. Very easy natuurlijk. Aanrader!

2. Broccolinuggets
Vergeet kipnuggets… go broccolinuggets! Een ideale manier om groente bij je kleine naar binnen te krijgen. Samuel van Elise is er gek op! En met maar 4 ingrediënten is ook dit recept appeltje eitje. Hier lees je hoe je deze groentenuggets maakt.

3. Pita’s met broccoli en geitenkaas
Eén van m’n favo’s: deze goedvullende, gezonde pitabroodjes. Lekker vega, in een pita hoeft echt niet per se shoarma. Het is een 5 or less’je, dus zoals je van ons gewend bent: klaar in een wip! Hier vind je het recept.

4. Broccoli-kaaskoekjes
Met broccoli kun je méér dan het alleen in roosjes serveren. En er pesto van maken. En nuggets. En in een pita stoppen :). Je kunt er ook heerlijke koekjes mee maken, met kaas en munt. Succes gegarandeerd. Zo lekker! Hier zie je hoe je ze maakt. Serveer jij ze binnenkort als bijgerecht?

5. Rijstnoedels met snijbonen en broccoli
We gaan ook nog even op de Aziatische tour in dit artikel. Wat dacht je van broccoli door je noedels? Kan prima! Garnalen erbij, lekker sausje… mmmm… Aan tafel! Klik hier voor het recept.

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!
ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE TIENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

Borccoli

Dit recept is geschreven op 13-05-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member