×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x onze favo burgerrecepten

We love hamburgers! En ik vooral de vegetarische dan :). Daarom vandaag een artikel met onze vijf favo burgers op een rij!

Burgers

1. De vega courgette-kaasburger
Tja, deze bijzondere vegavariant blijft toch wel mijn favo voorlopig. Helemaal met die lekkere munt-mayo saus. Probeer ‘m! Het recept vind je HIER.

2.Hamburger Mexican style
Oke oke, ik eet zelf geen vlees. Maar omdat ik dit zo origineel bedacht vind van Elise, én omdat we véél foto’s hebben gehad van lezers die deze burger na hebben gemaakt, weet ik dat -ie in de smaak valt. En dus een plekje in deze top 5 verdient. HIER het recept!

3.Hamburgersalade voor vrouwen
Nog zo’n origineel idee van Elise: een hamburgersalade. Wel de smaak, maar dan wat minder carbs dan een gewoon broodje burger. En je kunt deze salade natuurlijk ook heel prima met een vegaburger maken. Het recept vind je HIER.

4. Mini linzenburgers
Mmmm, deze vegaburgers zijn ook echt op je vingers bij op te eten. En heerlijk vullend, door de linzen. Als je ze ook nog eens op een tomaat serveert (ja, dat kan), dan heb je helemaal een healthy hap. Try it for yourself! HIER het recept.

5. Skinny groente-zalmburgers
Burgers kun je ook prima van vis maken, neem bijvoorbeeld zalm. Voeg daar een flinke dosis groenten aan toe en je hebt een heel gezonde burger die je wel iedere dag wilt eten, wedden? Klik HIER voor het recept.

ONS BOEK IS NU TE KOOP! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER.

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

ABONNEER JE OP ONS YOUTUBE KANAAL!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

Dit recept is geschreven op 06-10-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member