×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x maken met zoete aardappel

Yes, we hebben al eens wat recepten opgesomd met zoete aardappel, maar er zijn er daarna zoveel bij gekomen, dat het tijd is voor een nieuwe round up. We merken namelijk dat recepten met zoete aardappel het heel goed doen. En terecht! Deze oranje knol blijft tot onze favorieten behoren, hij is zo lekker en gezond!

ZoeteAardappelRecept1

Alsjeblieft, hieronder 5x inspiratie met zoete aardappel!

1. Zoete aardappel-bowl
Doe wat ingrediënten in een kom, zoete aardappel erbij en smullen maar! Deze salade met zoete aardappel en tahin doet het altijd goed. En YES, hij bevat maar vijf ingrediënten! Klik hier voor het recept.

2. Zoete aardappelschotel met spinazie
Dit blijft een lekkere winterse topper, hij is al zo vaak gemaakt door jullie! Deze heerlijke schotel met onder meer zoete aardappel en spinazie vult goed. Enne ook hiervoor geldt: yes, it’s a 5 or less! Kijk hier voor het simpele recept.

3. Zoete aardappelfriet
Wie houdt er nou niet van patat? Precies! En met deze friet is helemaal niks mis. Nee, je krijgt ze niet zó crunchy als met friet van gewone aardappel, maar wel zéker zo lekker. En met de gezonde mayo erbij, bevat dit recept maar zes ingrediënten! Hier het recept.

4. Zoete aardappelsalade met sperzieboontjes
In de winter kun je best salades eten, zoals deze heerlijke variant met zoete pieper, yoghurt en sperzieboontjes. Hij is helemaal skinny en bevat maar zes ingrediënten. Wat wil je nog meer? Klik hier om te zien hoe je ‘m maakt.

5. Zoete aardappelmuffins
Wist je dat je met de zoete aardappel ook heel goed kon bakken? Ja, echt! Deze muffins zijn echt een uitvinding. Heerlijk als tussendoortje, of neem er lekker twee als ontbijt. En ze zijn helemaal gezond. Klik hier voor het recept.

JE KUNT NÚ ONS TWEEDE BOEK: HET SKINNY SIX KOOKBOEK KOPEN, KLIK HIER!

ENNE, HEB JE ONS EERSTE BOEK NOG NIET? DE ZEVENDE DRUK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAMFACEBOOKTWITTER EN YOUTUBE!

ZoeteAardappelRecept2

ZoeteAardappelRecept3

ZoeteAardappelRecept4

ZoeteAardappelRecept5

Dit recept is geschreven op 19-02-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member