×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x grappige maaltijden voor kinderen

Als moeder van een groentehater heb ik (Elise) probeer ik steeds iets nieuws. Groenten verstoppen in muffins, pannenkoeken en spaghetti. En nu ben ik into het maken van ‘grappige maaltijden’. Met de hoop dat het ín de mond gaat van mijn boys! En vandaag is het tijd dat ik wat van die onwijs grappige 😉 maaltijden deel. Wellicht is het bij jullie thuis ook een succes!

1. Duo Penotti soep
Een gezichtje ergens in maken is bijna altijd wel een succes. Deze soep is dan wel echt een must try, alleen al door de 2 kleuren die de soep heeft. Serieus, hoe cool is dat?

2Bolognese cadeautjes
Vergeet spaghetti bolognese (nou ja voor heel even dan, want het blijft de favoriet bij ons thuis) en maak een cadeautjes van bolognese.

3. Pizzagezichten
We gaan vrolijk door met de gezichten. Want tortizza’s ofwel wrappizza’s kun je ook heel erg leuke gezichten maken. Deze pizzagezichten zijn favoriet bij Samuel.

4. Soep met griezelige vingers 
Dit is wellicht een beetje eng voor de kleinsten, maar té gek voor stoere boys: soep met héle enge vingers. Een top recept als je het mij vraagt.

5. Groentehoofden
Dat je van pompoen een hoofd kon maken, dat wisten we al. Wel heel erg leuk als je deze vult met pompoenspaghetti. Maar het is natuurlijk ook prima mogelijk om een paprikagezicht te maken, gevuld met een maaltijdje voor de little ones.

 

grappige-maaltijden

Dit recept is geschreven op 02-11-2016

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member