×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x Gezonde zoete tussendoortjes

Ik ben al een tijdje helemaal into healthy baksels. Ik vind het heerlijk om een schaaltje zoetigheden op tafel te hebben waar ik zonder schuldgevoel van mag snoepen. En voor Samuel vind ik het ook fijn, hij weet al precies wat vet en zoet is en daar is -ie bij voorbaat al dol op. Zo maakt hij een soort enthousiast zeehondengeluid bij het zien van een chocolade-reep, een stuk chocola, of iets wat daar op lijkt. Gelukkig maakt hij dit geluid ook bij mijn healthy frutsels.

healthychocoballen

En om jou met hetzelfde healthy zoet-virus te besmetten, vandaag een overzicht met 5 zoete gezonde tussendoortjes

1. Healthy Lions
Mijn absolute, glorieuze favo van dit moment: deze healthy lions. Heb je ze nog niet gemaakt? Faler. DOEN! Echt, ik zal je niet teleurstellen. Als jij op je werk rond een uur of vier dit healthy vierkantje uit je tas pakt zijn al je collega’s jaloers. En je kunt jezelf al de hele dag erop verheugen! Hier vind je het recept!

2. Notenkoekjes
Koekje bij de koffie? Staat wel zo gezellig hè? En deze zijn helemaal niet slecht.  Een beetje chewy en zoet. Proberen dus deze notenkoekjes. 

3. Choco-ballen
Ook een van mijn favo’s: deze choco-ballen. Zo easy om te maken, in een handomdraai heb je een lekkere zoetigheid. Hmm.. Hier vind je het recept.

4. Cashew chewies
Deze cashew chewies van Nina moet je alleen al maken omdat ze zo gezellig eruit zien. Je kunt ze bestrooien met alles wat je maar wilt. Try it!

5. easy noten-chocorepen
Last but nog least deze heerlijke, zoete repen met chocolade en noten. Ook super gemakkelijk te maken. Hier vind je het recept.

Vertel, wat is jouw favo healthy zoet tussendoortje? Laat het ons hieronder weten! 

DE ZESDE DRUK VAN ONS KOOKBOEK IS BINNEN! BESTEL ‘M SNEL, KLIK HIER!

LIKE JE ONS? KLIK HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP INSTAGRAM EN  TWITTER

rijstwafelreep1Cashew Chewieschoconotenrepen11

Dit recept is geschreven op 14-03-2015

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member