×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5x de lekkerste Sinterklaasrecepten

Yes, vandaag is het Sinterklaas! Ik blijf het een leuk feest vinden, al zit ik op het moment dat jullie dit lezen in Thailand. Ook niet verkeerd ;).

Recept Borstplaat

Supersnel, superzoet, superlekker: borstplaat!

De Thaise mensen zijn niet zo into de Sint, dus ik sla het feestje over. Maar heb jij wèl een typisch heerlijk avondje voor de boeg? Maak vanavond één van deze heerlijke Sintrecepten (of allemaal natuurlijk).


1.Borstplaat
Ow, het is zo zoet en heerlijk old school. I love borstplaat. All you need is wat boter, suiker en room. Slechter voor je tanden en lijn kan bijna niet, maar iets lekkerders bestaat er ook bijna niet ;). Het recept voor borstplaat vind je hier.

2. Luxe (maar easy!) banketletter
Ziet er erg indrukwekkend uit, maar een luxe banketletter met chocolade en amandelspijs is helemaal niet zo moeilijk te maken! Hoe je dat dan doet? Dat lees je hier.

3. Gevuld speculaas
Hmm, zo’n beetje de lekkerste Nederlandse koekjes, en dan ook nog eens gevuld met spijs. Lekker! Gevuld speculaas hoort er echt bij op Sinterklaasavond en is, zoals je van ons gewend bent, helemaal niet moeilijk om te maken. Het recept vind je hier.

4. Pepernoten
Als je zegt ‘Sinterklaas’ dan denk je meteen aan…? Juist ja, pepernoten! Geen Sintfeest compleet zonder de heerlijke bruine minikoekjes. En ze zijn zo makkelijk en snel zelf te maken! Hoe dan? Dat lees je hier!

5. Speculaas cupcakes
Helemaal Sinterklaas-proof en toch net even anders dan anders. Heel schattig en lekker zijn cupcakes met speculaassmaak. Die je afmaakt met wat chocolade en een chocopepernoot. Té lekker! Het recept staat hier.

Wat ga jij maken voor jouw heerlijk avondje? Wij wensen jou een lekkere Sinterklaasavond!

PRAAT MEE MET ONS EN ANDERE FOODLOVERS, DEEL JE FOODMENING OF RECEPT HIER!

VOLG CHICKSLOVEFOOD OP TWITTER! @chickslovefood

Recept Banketletter

Mmm, zo gaaf, zo’n home made banketletter. Probeer het eens!

Recept Gevuld Speculaas

Alleen al de geur die in je huis hangt als je dit bakt… Mmmm!

Dit recept is geschreven op 05-12-2013

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member