×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x zoet moederdagontbijt

Het is toch wel een van de leukste cadeautjes tijdens Moederdag: ontbijt op bed! Met dit 3x zoet moederdagontbijt weet je zeker dat voor jouw moeder, partner of oma de dag geweldig begint. Maak bijvoorbeeld apple crumble pancakes, als ze een echte zoetekauw is. Of maak een smoothiebowl met banaan en pindakaas voor de health freak. Dit lijstje heeft voor elke mama een geschikt ontbijt en levert dus zeker sweet memories op.

Houdt ze meer van hartig? Maak dan deze croissantrol met ei!

1. Apple crumble pancakes

Wauw, is dit geen plaatje? Hier gaat iedere moeder heel blij mee zijn! Deze zalige stapel apple crumble pancakes is een klein werkje, maar dan heb je ook wel een indrukwekkend ontbijt.

3x zoet moederdag ontbijt-apple

2. Gezondere ontbijttaart met kokos en frambozen
Taart als ontbijt?! Met deze gezondere ontbijttaart met kokos en frambozen kan het elke dag! De bodem maak je met havermout, heerlijk en voedzaam. Hiermee vier je Moederdag in stijl!

3x zoet moederdag ontbijt-frambozen

3. Smoothiebowl met banaan en pindakaas
Als laatste recept in dit 3x zoet moederdagontbijt hebben we een gezonde smoothiebowl met banaan en pindakaas. Dit vullende ontbijtje is ideaal als jullie van plan zijn er een actieve zondag van te maken! Het ziet er nog leuk uit ook 🙂

3x zoet moederdag ontbijt-smoothiebowl

Dit recept is geschreven op 08-05-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member