×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x snel en gezond ontbijt to go met 5 ingrediënten

Gesponsord – Voor iedereen die ‘s ochtends gezond wil ontbijten, maar eigenlijk nooit tijd heeft, delen we vandaag deze 3x snel en gezond ontbijt to go met 5 ingrediënten. Dat is inderdaad een hele mond vol, maar je gaat ons dankbaar zijn. 😉 O, en Arla trouwens ook! Want we maken deze heerlijke recepten met onder andere Arla Skyr 0% vet IJslandse stijl yoghurt, Arla Biologisch Milde halfvolle yoghurt en Arla Lactofree Lactosevrije halfvolle melkdrank.

Meer ontbijt-inspiratie vind je hier.

1. Skyrbowl met passievrucht

We trappen af met deze fijne bowl. Die maken we dus met Arla Skyr 0% vet IJslandse stijl yoghurt, want deze yoghurt is niet alleen heel lekker, maar ook van nature rijk aan eiwit. Jup, een prima begin van je dag dus!

 3x snel en gezond ontbijt to go met 5 ingrediënten

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

  • Pureer de aardbeien in een blender tot een gladde puree.
  • Verdeel de Arla Skyr yoghurt Naturel over twee afsluitbare bakjes en swirl hier de aardbeienpuree doorheen.
  • Snijd de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees uit de schil. Verdeel dit samen met de havermout en kokosvlokken over de bowls.
2. drinkontbijt

Een drinkontbijt, hoe handig is dat! Hiervoor gebruiken we Arla Biologisch Milde halfvolle yoghurt. Deze yoghurt wordt 100% natuurlijk gemaakt; met romige melk van koeien die veel buiten grazen. Dat smaakt en voelt goed.

Ontbijtdrink

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

  • Doe alle ingrediënten in een blender en pureer tot een glad geheel.
  • Verdeel het drinkontbijt over twee afsluitbare bekers.
3. Supersnelle havermoutpap

Arla is er voor iedereen! Dus eet jij liever geen lactose? Dan is deze supersnelle havermoutpap met Arla Lactofree Lactosevrije halfvolle melkdrank misschien wel iets voor jou. Zo geniet je namelijk alsnog van pure, natuurlijke zuivel!

Supersnelle havermoutpap

Dit heb je nodig (voor 2 personen):

Bereiding:

  • Meng in een steelpannetje de Arla Lactofree Lactosevrije halfvolle melkdrank met de havermout. Breng al roerend aan de kook en verwarm totdat er een dikke pap ontstaat.
  • Pel ondertussen de bananen. Snijd 1 banaan in plakjes en prak de andere banaan met een vork.
  • Roer de geprakte banaan samen met 2 eetlepels pindakaas door de havermoutpap.
  • Schep de havermoutpap in twee afsluitbare bakjes en verdeel hier de bananenplakjes en de rest van de pindakaas overheen.
Dit recept is geschreven op 24-03-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member