×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x recepten met rabarber

Ja hoor, het is weer tijd voor rabarber! You hate it or you love it… Nou guess what, we love it! Heeeeerlijk, dat zure smaakje. En je kunt er veel mee! Dat laten we maar al te graag zien met deze recepten met rabarber.

1. Rabarbercompote

Alleen voor de prachtige kleur zou je toch gewoon al een potje rabarbercompote in je koelkast willen hebben? Wij laten je zien hoe je rabarber heel makkelijk omtovert tot zo’n héérlijke compote.
rabarber-compote-zijkant-chickslovefood

2. Gezonde ontbijtcake met rabarber

We hebben het vaak over ontbijttaarten, maar je kunt je dag natuurlijk ook beginnen met een lekkere ontbijtcake. Inderdaad, zoals deze gezonde ontbijtcake met rabarber bijvoorbeeld! En dat met maar 6 ingrediënten! Onze tip: vries de plakken in en bewaar ze voor een volgende dag, superhandig.

3. Healthy rabarber crumble

Rabarber is redelijk zuur van zichzelf. Daarom wordt de groente vaak gecombineerd met een hoop suiker om het zoeter te maken. Helemaal niet nodig! De zurige smaak is juist perfect, zoals in dit recept voor een healthy rabarber crumble met havermout. Hij doet het goed als toetje, over je yoghurt of gewoon zo. Genoeg redenen om deze crumble eens te proberen!
Snelle rabarber crumble

Welke van deze 3 recepten met rabarber ga jij als eerste maken?

Dit recept is geschreven op 20-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member