×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x pasta uit de oven

Pasta is altijd goed. Normaal al niet de moeilijkste maaltijd om in elkaar te flansen, maar met deze pasta uit de oven maak je het jezelf nóg makkelijker. De oven doet het werk en jij hoeft alleen maar te smullen van het eindresultaat.

1. Orzo ovenschotel met 5 ingrediënten

Orzo ovenschotel met 5 ingrediënten
Hadden we al gezegd hoeveel we houden van pasta uit de oven? Orzo heeft de vorm en grootte van rijst, maar ís gewoon pasta en heeft dus ook die heerlijke smaak van pasta. Smeuïg en superlekker in deze ovenschotel.

2. Penne margherita ovenschotel

Penne margherita ovenschotel, ja à la een pizza margherita, maar dan met penne in een ovenschotel. Zo makkelijk is het eigenlijk, haha! Voor de groenten knal ik (Elise) er nog een hele verborgen courgette in, ideaal en geen hond die het doorheeft hier thuis!

3. Vega kip-pesto ovenschotel

Met deze vega kip-pesto ovenschotel met 5 ingrediënten geven we een twist aan de klassieke pasta pesto. De pesto maken we met kaas, knoflook en spinazie en we maken de schotel af met vegetarische kipstukjes. En je hebt er maar een kwartier werk aan. Het andere kwartier mag de oven z’n best doen. Ja, deze pasta is een echte topper om te maken op een drukke dag!

Fan van quick dinners als deze pasta uit de oven? Bestel dan ook ons Quick Dinners-kookboek.

Dit recept is geschreven op 06-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member