Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x makkelijke taart

Wie houdt er niet van taart? Onze favo rubriek blijft de Sinner Sunday! Dus kiezen we deze keer voor 3 ongezonde recepten die niet moeilijk zijn om te maken. Want een makkelijke taart is toch altijd goed? Kies de perfecte gelegenheid en ga aan de slag. Bak ze!

1. Makkelijke appeltaart met bladerdeeg

Een appeltaart met slechts 6 ingrediënten? We horen je denken: dat kán toch niet. Maar jawel, met een bodem van bladerdeeg en een vulling van appel en rozijnen wordt dit zeker een succes!

makkelijke appeltaart van bladerdeeg

2. Roze koek taart 

Een feestje op je bord met deze taart. De roze kleur creëert zeker een glimlach op ieders gezicht.  De taart staat al binnen 45 minuten op tafel! Stuur je een foto door naar alle roze koek-fans? 

roze koek taart

3. Rockyroad chocoladetaart 

Wie wil er nou geen taart bomvol verschillende smaken chocolade? De taart maken we af met marshmallows, stukjes koek en een drizzle van chocolade.

Rocky road chocoladetaart

Dit recept is geschreven op 12-09-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!