×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x klassieke taart

In deze gekke tijd kunnen we allemaal wel een lichtpuntje gebruiken. Deze 3x klassieke taart-recepten zijn dé perfecte manier om een glimlach op ieders gezicht te toveren! Het maken van het beslag, in de oven doen van de taartvorm en dan zo’n heerlijk ruikende taart uit de oven halen, kunnen wij in ieder geval enorm waarderen.

1. Lemon meringue taart 

Gek op citroen? Met een laag van lemon curd en meringue met citroen zal deze taart zeker in de smaak vallen. Net als op de foto is het heerlijk om bij deze taart een kopje koffie te drinken. Je mag zelf kiezen of je een groot of klein stuk neemt 🙂

3x zomerse taarten

2. Red velvet cake

Vandaag is rood toch? Deze klassieker uit Amerika is perfect voor een verjaardag of om gewoon lekker te bakken met je beste vriendin! Geniet van de dikke roomkaasvulling en versier de taart met witte chocoladekrullen en cake-kruimels.

3. Carrot cake

Met in totaal 9 stappen is deze taart de makkelijkste in het rijtje. Rasp de wortelen, maak je beslag en decoreer de taart met glazuur en walnoten. Je hebt ‘m in een handomdraai klaar!

Carrot Cake

Dit recept is geschreven op 07-11-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member