×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x makkelijk Sinterklaasrecept met 5 ingrediënten

Nog even wat lekkers maken zo in de aanloop naar Sinterklaas? Of wat ideeën voor het Sinterklaasavond-buffet nodig? Alstublieft, zie hier 3x een indrukwekkend maar makkelijk Sinterklaasrecept. Ja, makkelijk, want deze drie toppers bevatten allemaal maar 5 ingrediënten!

1. Arretjescake met kruidnoten
Het is een eeuwenoud Hollands recept, deze arretjescake. Super makkelijk om te maken en grúwelijk lekker. Speciaal voor het heerlijk avondje gebruiken we kruidnoten in plaats van biscuitjes, die héél goed samengaan met de pure chocolade en de koffie in dit recept. Dus jep, het is een makkelijk Sinterklaasrecept. Klik hier!

makkelijk Sinterklaasrecept

2. Hartige kip-kerrie banketletter
Een hartige banketletter, die mag niet ontbreken in deze lijst van 3x makkelijk Sinterklaasrecept. En dat met slechts 5 ingrediënten! We maken ‘m met kipgehakt en kerrie. Wederom weer zó lekker! Klik hier!

makkelijk Sinterklaasrecept

3. Witte chocoladefudge met truffelkruidnoten
Denk jij bij het zien van de Goedheiligman ook direct aan die overheerlijke truffelkruidnoten? Wij maken er een onweerstaanbare fudge van, met witte chocolade. In een video laten we je zien hoe jij super snel deze fudge met maar 4 ingrediënten maakt. Enne… het is écht een aanrader! Klik hier!

makkelijk Sinterklaasrecept

Nou dat was ‘m, 3x een makkelijk Sinterklaasrecept. Nóg meer inspiratie nodig? Kijk eens hier!

Dit recept is geschreven op 03-12-2022

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member