×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezondere muffins

Jawel, 3x gezondere muffins op een rij. Muffins zijn ideaal als snack, voor bij de koffie, als ontbijt én om aan de kids mee te geven naar school of met een dagje weg! Toch zijn ze vaak iets minder gezond dan we zouden willen. Als je ze zelf bakt heb je dat gelukkig zelf in de hand. Daarom delen wij 3x gezondere muffins om zelf te maken! En hier mag je er best wel eentje extra van 😉

1. Bananenbroodmuffins met appel en kaneel

Fans van bananenbrood opgelet! We hebben nu een recept waarbij we bananenbroodmuffins maken. De combinatie met appel en kaneel is goddelijk!

bananenbroodmuffins met appel

2. Gezondere citroenmuffins met maanzaad

Deze lekkere, frisse muffins gemaakt van speltbloem, Griekse yoghurt, citroen en maanzaad zijn ideaal als licht ontbijtje of snack.

gezondere-citroen-maanzaad-muffins-2-chickslovefood

3. Gezonde blauwe bessenmuffins

Deze muffins zijn echt zo klaar en de oven doet ook nog eens het meeste werk! Binnen 35 minuten heb jij deze heerlijke blauwe bessenmuffins op tafel!

 

Dit recept is geschreven op 11-07-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member