×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde tussendoortjes met banaan

Een lijst met 3x gezonde tussendoortjes met banaan, maakt de keuze voor een gezonde snack makkelijk! Met banaan als hoofdingrediënt worden de baksels natuurlijk gezoet, geen toegevoegde suikers meer nodig dus! Maak van de zondag een gezonde bakdag. Met deze drie recepten maak je binnen een handomdraai een bewuste snack voor de hele week. Kom je ‘s morgens in tijdnood? Dan zijn deze tussendoortjes ook ideaal als ontbijt to go. 

1. Gezond bananenbrood met blauwe bessen

Een bananenbrood mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Deze variant met blauwe bessen is heerlijk, met een kopje koffie of thee is jouw momentje compleet.

Gezond bananenbrood met blauwe bessen

2. Breakfast bars

Eigenlijk ook een ontbijtje, maar deze bars zijn ook top als tussendoortje. Makkelijk mee te nemen en ook nog eens verantwoord!

10x ontbijt met havermout

3. Bananenbroodmuffins met appel en kaneel

Makkelijk om mee te nemen, super lekker en ideaal om in te vriezen. Jep, deze bananenbroodmuffins met appel en kaneel wil je echt in de vriezer hebben liggen als gezond tussendoortje!

bananenbroodmuffins met appel

Dit recept is geschreven op 01-08-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member