Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezond ontbijt meal preppen

We zitten weer volop in de drukke weken. Hoe fijn is het dan om je ontbijt ’s ochtends gewoon al klaar te hebben staan? Dat je het zo kunt opeten of kunt meenemen naar je studie of werk. Geef maar toe, dat wil je. Daarom hier drie gezonde meal prep ontbijtjes.

1. Breakfast bars

Deze heerlijke breakfast bars worden gemaakt met banaan, kokos, blauwe bessen en paranoten. Het recept komt uit Het back on track-kookboek en dat maakt het sowieso een healthy recept. Het kookboek helpt je namelijk om ‘gewoon weer gezond te doen’ na bijvoorbeeld de feestdagen of vakanties.

10x ontbijt met havermout

2. Carrot cake overnight oats

Dankzij deze overnight oats haal je ’s ochtends je ontbijt al vrolijk uit de koelkast. Dit recept maak je het liefst de avond van tevoren en zet je een nacht in de koelkast. Dat maakt dit havermout ontbijtje nog lekkerder!

carrot cake overnight oats

3. Gezonde ontbijttaart met blauwe bessen en citroen

Dit is ook een knaller van een ontbijt. Wie wil er nou niet ’s ochtends wakker worden met de gedachte dat je taart mag eten voor ontbijt? In deze video leggen we je precies uit hoe je dit recept maakt óf klik op de link hierboven voor het uitgeschreven recept.

Gezonde ontbijttaart met blauwe bessen

We zien graag welk van deze drie meal-prep ontbijtjes jij hebt gemaakt. Stuur je foto’s naar ons door via onze sociale media kanalen!

Dit recept is geschreven op 19-09-2020

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!