×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezonde ontbijtjes meal preppen

De drukke weken gaan weer van start. Hoe fijn is het dan om je ontbijt ‘s ochtends gewoon al klaar te hebben staan? Dat je het zo kunt opeten of kunt meenemen naar je studie of werk. Geef maar toe, dat wil je. Daarom hier 3x gezonde ontbijtjes meal preppen.

1. Breakfast bars

Deze heerlijke breakfast bars worden gemaakt met banaan, kokos, blauwe bessen en paranoten. Het recept komt uit Het back on track-kookboek en dat maakt het sowieso een healthy recept. Het kookboek helpt je namelijk om ‘gewoon weer gezond te doen’ na bijvoorbeeld de feestdagen of vakanties.

10x ontbijt met havermout

2. Carrot cake overnight oats

Dankzij deze overnight oats haal je ‘s ochtends je ontbijt al vrolijk uit de koelkast. Dit recept maak je het liefst de avond van tevoren en zet je een nacht in de koelkast. Dat maakt dit havermout-ontbijtje nog lekkerder!

carrot cake overnight oats

3. Gezonde ontbijttaart met blauwe bessen en citroen

Dit is ook een knaller van een ontbijt. Wie wil er nou niet ‘s ochtends wakker worden met de gedachte dat je taart mag eten voor ontbijt? In deze video leggen we je precies uit hoe je dit recept maakt óf klik op de link hierboven voor het uitgeschreven recept.

Gezonde ontbijttaart met blauwe bessen

We zien graag welk van deze 3x gezonde ontbijtjes meal preppen jij hebt gemaakt. Post je foto’s op Insta (op je feed of in je stories) en vergeet niet ons te taggen en #thischicklovesfood te gebruiken, vinden we leuk!

Dit recept is geschreven op 19-09-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member