×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x borrelbrood

Vandaag delen we 3x borrelbrood, want wij vinden het wel weer tijd voor een gezellige borrel dit weekend. En daar horen lekkere borrelhapjes bij. Je kunt natuurlijk van alles op tafel zetten, maar een warm brood uit eigen oven doet ‘t altijd goed. Laat je inspireren door de varianten in dit lijstje; je zult zien dat je jezelf én je borrelgezelschap er ontzettend blij mee maakt!

Borrelfanaten, hebben jullie deze 10x best bekeken borrelhapjes of all time al gezien?

1. Kaas-uien borrelbrood

Wie kent ‘t niet, het klassieke kaas-ui broodje? Wij maken er een kaas-uien borrelbrood van en dat doen we in slechts 20 minuten. Je maakt ‘m met onder andere Turks brood, crème fraîche en verse peterselie. Schenk dat wijntje maar vast in, want dit wordt echt genieten. Cheers!

Kaas-uien borrelbrood

2. Borrelbrood caprese

Mmm… een warm stokbrood met een Italiaanse tintje. Dat klinkt goed! Heerlijk voor bij de borrel, maar ook prima naast je lunch of diner. Je maakt deze cheesy kanjer met tomaatmozzarella én zelfgemaakte pesto.

borrelbrood caprese

3. Gevuld Turks brood

We sluiten dit 3x borrelbrood af met een knaller van een 5 or less. Makkelijk, lekker én origineel. Hij is perfect voor drukke dagen, want dit gevuld Turks brood kost je eigenlijk maar 5 minuten. Daarna moet-ie nog een kwartiertje in de oven, maar in die tijd zit jij natuurlijk allang te borrelen 😉 . Wij vullen ‘m met artisjokhartengroene olijven en feta.

Gevuld Turks brood

Dit recept is geschreven op 17-04-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member