×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x bakken voor Koningsdag

Genoeg oranje inspiratie in deze lijst met 3x bakken voor Koningsdag! Deze Koningsdag is misschien wat minder feestelijk dan andere jaren, maar met deze baksels maak je er alsnog een feestje van! Ga je voor een carrot cake met appel of toch liever voor een tompouce taart? Je vind het allemaal in onderstaande lijst met 3x bakken voor Koningsdag.

1.Carrot cake met appel

Deze carrot cake maken we met appel en kaneel en is een heerlijke sinner voor Koningsdag. Vind je ‘m toch wat lastig? We hebben ook nog een simpele variant voor je!

 

2. Koningsdagtaartjes

Deze taartjes mogen op Koningsdag zeker niet ontbreken! Een bladerdeeg kroontje met perzik, zo gemaakt. Leuk en easy om met de kids te maken. Verkopen zij ze in hun huiskamerkraampje?

3. Tompouce taart

Bij Koningsdag hoort tompouce toch? En dit keer delen wij geen normale tompouce, maar een grote tompouce taart met een bodem van bladerdeeg, een laag zelfgemaakt banketbakkersroom en roze glazuur. Wil je lieve oranje glazuur? Vervang de bietensap dan voor wortelsap!

tompouce taart

 

Dit recept is geschreven op 25-04-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member