×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x bakken met stroopwafel

Ben je ook zo dol op stroopwafels? Wij dus ook! En hoe leuk is ‘t om dit weekend een Sinner te bakken waar die lekkere oer-Hollandse koeken in zitten? Nou, heel leuk dus. En megalekker, laten we dat ook niet vergeten. Vandaar dat we speciaal voor jou dit 3x bakken met stroopwafel-lijstje hebben samengesteld.

Was je juist van plan iets gezonds te gaan bakken dit weekend? Check dan eens deze (kidsproof) appeltaartkoekjes.

  1. Stroopwafelcake
    Deze smeuïge stroopwafelcake met karameldrizzle is gegarandeerd een succes. Ook fijn: hij is supermakkelijk om te maken. Daar gaan we!

2. Stroopwafeltruffels
Het is toch een feestje op zich om deze truffels te serveren? Geen idee of je iets te vieren hebt, maar je kunt best iets bedenken! Dat we wat versoepelingen krijgen van de lockdown of (als je kids hebt) dat de basisscholen maandag weer opengaan. En oh ja, je maakt deze stroopwafeltruffels al met maar 4 ingrediënten.


3. Stroopwafelcheesecake
We sluiten deze 3x bakken met stroopwafel af met een recept waar je helemaal geen oven voor nodig hebt! Maar deze stroopwafelcheesecake zit wel boordevol stroopwafels. Ze zitten namelijk in de bodem, in het beslag én on top. Klinkt als heaven toch?

 

Dit recept is geschreven op 06-02-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member